Milí přátelé Zdravého Kroměřížska,
Vánoce jsou oslava největšího daru, který lze dát. Proto si lidé na Ježíška dávají dárky. A protože radost z obdarování je krásný pocit, vězte, že na vydání speciální knížky pro nevidomé děti Narozeninová kočka jste se nepřímo podíleli i Vy. Jak? Tím, že jste se účastnili naší práce ve prospěch města a přírody, že jste stáli při nás při všech turbulencích, popřípadě i tím, že jste nám dali svůj hlas v komunálních volbách.
Nádhernou knížku moc pěkně napsala a namalovala paní Markéta Vítková. Knížka je určena i dětem, které vidí, protože jim může hravou formou přiblížit svět nevidomých.
Příspěvek Zdravého Kroměřížska byl poskytnut z náhrad za práci na radnici, které věnovali zastupitelé Zdravého Kroměřížska za minulé volební období (2014-2018), jinými slovy, je to dárek nás všech. Narozeninovou kočku si po Novém roce prohlédnout či zapůjčit v Knihovně Kroměřížska. Anebo prolistovat na webu www.papyro.cz pod odkazem paní spisovatelky.
Šťastné, radostné a pokojné vánoce přejí Zelení & Zdravé Kroměřížsko


Don Quijote de la Těšnovice

Je čas na malé ohlédnutí. V červenci 2015 se na mě jako na zastupitele města obrátilo několik občanů Těšnovic, s žádostí o pomoc. O Těšnovicích jsem do ...

  • 26.07.2022